RETOUREN:
Na ontvangst van het bestelde product, hanteert TGSI een bedenkperiode van 
14 dagen. Binnen deze 14 dagen is het mogelijk om zonder opgaaf van reden het ontvangen product retour sturen en/of te ruilen. Dit kan alleen als het product en de verpakking compleet, ongebruikt en onbeschadigd is. Eventuele kosten voor de retourzending  zijn voor rekening van de klant.

RETOUR ADRES:
Total Geo Service Instruments
Verbindingsweg 35 A
9781 DA Bedum

Regels voor retour zenden of brengen:
- het artikel zit in de originele verpakking;
- alle toebehoren en aanverwante artikelen zijn aanwezig;
- de goederen goed verpakken in een extra doos; de originele doos niet beschrijven;
- de retourzending voorzien van adresgegevens en ordernummer;
- de retourzending goed verzekeren. 

Indien de retour niet volgens bovenstaande regels is aangeleverd, kan deze niet in behandeling genomen worden of kan volledige restitutie niet plaatsvinden.

Het advies is om de retourzending via PostNL aan ons te verzenden. Bij producten met een waarde van minder dan € 500,00 inclusief btw volstaat een aangetekende pakketzending. Bij goederen met een hogere waarde dient u dit extra te verzekeren. Alle gemaakte kosten bij het retour zenden zijn voor rekening van de klant.TGSI kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schades aan de goederen tijdens het transport (retourzending) en voor zendingen die zijn zoekgeraakt en niet bij ons worden bezorgt. 

Bewaar het ontvangstbewijs goed. Het kan van pas komen bij het traceren van het pakket.

DEFECT
Indien u een product heeft ontvangen dat defect is, verzoeken wij u dit uiterlijk binnen 5 werkdagen aan ons te melden via e-mail: info@tgsi.nl of via ons telefoonnumer 050 - 2011 964. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op over de verdere afhandeling. 

© 2013 - 2024 Total Geo Service Instruments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel