C.A.T4⢠en Genny4⢠productaanbod

 

CAT en Genny

De innovatieve C.A.T4 en Genny4 serie apparaten met detectiecapaciteiten voor kabels met kleine diameter (dubbele frequentie), tot 2 jaar gegevensopslag en integrale GPS-mogelijkheden
Al meer dan 30 jaar worden de geavanceerde Cable Avoidance Tools van Radiodetection gebruikt om ondergrondse leidingen te detecteren en te omzeilen ter voorkoming van graafschade bij graafwerkzaamheden.

Door de C.A.T4 en Genny4 serie apparaten en lokalisatie-accessoires voor plastic leidingen is de manier waarop de detectie-industrie lokaliseert drastisch veranderd. Dankzij innovatieve kenmerken als het gebruik van dubbele frequenties voor het detecteren van kabels met kleine diameter en interne dataopslag, wordt de kwaliteit van detectieactiviteiten verhoogd en is er minder kans op kabelschades.

Vanaf september 2014 is de nieuwe serie gC.A.T4 verkrijgbaar, waarin deze kenmerken verder uitgebreid zijn met volledig geïntegreerde, automatische GPS en verbeterde opslag en analyse van gegevens.
gC.A.T4-producten beschikken over een interne Global Navigation Satellite System-ontvanger waarmee meerdere satellietsystemen ontvangen kunnen worden die positionele gegevens leveren en iedere seconde in het interne geheugen van de ontvanger worden opgeslagen. Zo kunnen nauwkeurige documenten bijgehouden en geanalyseerd worden, zodat niet alleen te zien is hoe een gebruiker werkte, maar ook waar een C.A.T-ontvanger is gebruikt.

Door de uitgebreide mogelijkheden voor dataopslag van de eC.A.T4 en gC.A.T4 kan twee jaar of meer aan gebruiksgegevens worden geanalyseerd om individuele detectieactiviteiten te bekijken en te zorgen voor naleving van protocollen of voor het identificeren van trainingsbehoeften. Door gebruik te maken van de C.A.T Manager PC-software kunnen gebruikers CSV-, XLS-bestanden exporteren. Gebruikers van gC.A.T4-modellen kunnen ook KML-bestanden exporteren, die snel geïmporteerd kunnen worden in kaartdiensten als Google Earth™.

De serie C.A.T4™ en Genny4™ staan voor de nieuwste evolutie van de zeer populaire Cable Avoidance Tools en signaalgeneratoren zoals ze voor het eerst op de markt zijn gebracht door Radiodetection, waarmee gebruikers efficiënter en veiliger kunnen werken en hun C.A.T4- en Genny4-vloot effectiever kunnen beheren.

 

 

 • Radiodetection C.A.T4 kabeldetector
  Radiodetection C.A.T4 kabeldetector

  RADIODETECTION C.A.T4 KABELDETECTOR

  De C.A.T4 vertegenwoordigt de nieuwste evolutie van de enorm populair kabelopspoorsysteem, ontwikkeld door Radiodetection, zodat gebruikers efficiënter en veiliger kunnen werken.

  Avoidance…

  € 927,00
 • Radiodetection C.A.T4+ kabeldetector met diepte indicatie
  Radiodetection C.A.T4+ kabeldetector met diepte indicatie

  RADIODETECTION C.A.T4+ KABELDETECTOR MET DIEPTE INDICATIE

  De C.A.T4+ vertegenwoordigt de nieuwste evolutie van de enorm populair kabelopspoorsysteem, ontwikkeld door Radiodetection, zodat gebruikers efficiënter en veiliger…

  € 1.149,00
 • Radiodetection eC.A.T4+ kabeldetector met diepte indicatie
  Radiodetection eC.A.T4+ kabeldetector met diepte indicatie

  RADIODETECTION EC.A.T4+ KABELDETECTOR MET DIEPTE INDICATIE
  Met datalogging, StrikeAlert™, onderhoudsindicatie en SWING™ waarschuwing.De C.A.T4+ vertegenwoordigt de nieuwste evolutie van de enorm populair kabelopspoorsysteem,…

  € 1.242,00
 • Radiodetection C.A.T4
  Radiodetection C.A.T4

  Kabelzoeker ,kabeldetectie

  € 1.867,00
 • Radiodetection C.A.T4+ kabeldetector set met diepte indicatie
  Radiodetection C.A.T4+ kabeldetector set met diepte indicatie

  RADIODETECTION C.A.T4+ KABELDETECTOR SET MET DIEPTE INDICATIE

  ∙ Radiodetection C.A.T+
  ∙ Radiodetection GENNY4
  ∙ Radiodetection Nylon tas

  Basis Kabeldetectie systeem met diepte indicatieDe C.A.T4+ vertegenwoordigt de…

  € 2.071,00
© 2013 - 2024 Total Geo Service Instruments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel